کلیه خدمات کامپیوتر,لپ تاپ,شبکه در محل

خدمات کامپیوتر - نصب شبکه -پشتیبانی شبکه-تعمیر کامپیوتر-کلیه خدمات تعمیر در محل-تدریس خصوصی کلیه دوره های کامپیوتری

کلیه خدمات کامپیوتر,لپ تاپ,شبکه در محل

خدمات کامپیوتر - نصب شبکه -پشتیبانی شبکه-تعمیر کامپیوتر-کلیه خدمات تعمیر در محل-تدریس خصوصی کلیه دوره های کامپیوتری

چهار دروغی که با گفتن آنها به خود، جلوی موفق شدن‌مان را می گیریم


شاید با این جمله غریبه نباشید: «تنها کسی که از موفقیت تان جلوگیری می کند، خودتان هستید». جمله ای تقریباً کلیشه ای که هیچ وقت به خود زحمت درک عمیق تری از آن را به خود نداده ایم. طبیعتاً عده ای هستند که از همان ابتدای تولدشان و به واسطه جایگاه خانوادگی، می توان عنوان «فرد موفق» را برایشان رزرو کرد ولی معمولاً کسی که واقعاً بخواهد، می تواند راه موفقیت را پیدا کند.

در این مسیر بسیار پر پیچ و خم، افراد دروغ هایی به خود می گویند که گاه خودشان هم از آن بیخبرند؛ دروغ هایی که گذر از پیچ و تاب مسیر را دشوارتر از هر زمان دیگری می کند. در ادامه، به چهار مورد از این دروغ ها می پردازیم. از آنها دوری کنید.

  • برای موفقیت به مدرک دانشگاهی نیاز دارم

اگر می خواهید به عنوان یک کارمند استخدام شوید و صبح بروید به شرکتی و عصر به خانه برگردید، بله، احتمالاً نیازمند یک مدرک دانشگاهی هستید. ولی زمانی که کسب و کار خود را آغاز کرده و شروع به کارآفرینی کنید، مدرک دانشگاهی یک پیش نیاز نیست.

نمونه های بی شماری وجود دارند که وارد دانشگاه نشده اند و یا آن را نیمه کاره رها کرده اند، ولی با راه اندازی کسب و کار خود، ثروتمند شده و عده زیادی را هم به کار مشغول کرده اند. بارزترین نمونه فعلی اش در جهان، مارک زاکربرگ، موسس و مدیر عامل فیسبوک است.

  • وقت کافی ندارم

این معمولاً بزرگترین دروغ و بهانه ای است که همیشه به خود و دیگران می گوییم. در جهان، تعداد افرادی که واقعاً هیچ وقت اضافه ای برای خود ندارند، چندان زیاد نیست. اگر زمان کافی برای گشتن در کانال های خبری، فید فیسبوک و اینستاگرام دارید یا گاهی خود را در حین بازی کردن با کنسول می بینید، پس وقت بیش از اندازه زیادی برای یادگیری موارد تازه برای شروع یک کسب و کار دارید، ولی انتخاب می کنید که زمان تان را به گونه ای دیگر سپری کنید.

به طور معمول افراد تنبل هستند. شاید شما از برخی آشنایان خود وقت کمتری داشته باشید ولی توجه کنید که در یک مسابقه با دیگران قرار ندارید. در نتیجه حتی اگر روزانه پیشرفت بسیار اندکی دارید، بالاخره می دانید که روزی، فرایندی را به پایان خواهید برد. گاهی لازم است کمی در حق خودتان ظالم باشید و مدیریت بهتری روی زمان خود اعمال کنید.

  • سنم بالا رفته

ذهنتان کار می کند و وقت دارید؟ هنوز روی این سیاره خاکی زندگی می کنید؟ در صورتی که پاسخ تان مثبت است، هنوز وقت برای موفق شدن دارید.

یادگیری قاعده و زمان مشخصی ندارد و صرفاً به این دلیل که دیگر ۲۰ و چند ساله نیستید، نباید با رویاهایی که در سر دارید خداحافظی کنید.

  • شروع کردن زیادی سخت است

این چندان هم اشتباه نیست؛ شروع هر کاری اراده زیادی می خواهد و لازم است در چنین موقعیتی، به جای یادآوری دشواری، ابتکار عمل به خرج داد و کمی مقاوم تر بود.

ابتکار عمل را شما باید پیدا کنید و در صورتی که با مورد سوم، یعنی سن بالا رو به رو هستید، می توانید از آن به عنوان یک مزیت استفاده کرده و تجربیات شخصی خود در زندگی تان را برای حل مشکلات به کار گیرید.

گذشته از این ها، همواره می توانید افرادی را پیدا کنید که نقش مشاور و مربی شما را داشته باشند. این افراد قادر هستند تجربیات شگفت انگیزی در حوزه ای که برای کار انتخاب کرده اید را به شما منتقل کنند.

یک ضرب المثل هلندی می گوید که سخت ترین قسمت هر سفری، برداشتن اولین قدم از درب خانه خودتان است. کافیست قدم اول را بردارید تا در ادامه ببینید که حل کردن مشکلات احتمالی بعدی، چندان هم دشوار نیست

نسخه ویندوز شما تا چه مدت آپدیت های امنیتی را دریافت خواهد کرد

 

در این مقاله قصد داریم به این موضوع بپردازیم که نسخه‌ی ویندوز شما تا چه مدت به‌روزرسانی‌های امنیتی را از جانب مایکروسافت دریافت خواهد کرد.

حملات اخیری که توسط باج‌افزار WannaCry به سیستم بسیاری از کاربران انجام شده، اهمیت بالای به‌روزرسانی‌های امنیتی سیستم‌عامل را به‌خوبی نشان می‌دهد. اگر آپدیت‌های امنیتی را نصب نکنید، مهم نیست که شما در این زمینه چقدر مراقب باشید چراکه بدافزارها می‌توانند از طریق نقطه ضعف‌های امنیتی شبکه وارد رایانه‌ی شما شده و کنترل سیستم را به‌دست بگیرند.

اما مایکروسافت نسخه‌های مختلف ویندوز را برای همیشه پشتیبانی نمی‌کند و در واقع این کمپانی انواع مختلفی از پشتیبانی را برای نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل دسکتاپی خود ارائه می‌دهد. به عنوان مثال هم‌اکنون پشتیبانی اصلی (mainstream support) از ویندوز ۷ به پایان رسیده؛ اما کاربران این نسخه از سیستم‌عامل یاد شده می‌توانند همچنان از پشتیبانی گسترش یافته‌ی (extended support) مایکروسافت بهره ببرند. اما پشتیبانی اصلی و پشتیبانی گسترش یافته به چه معنا است؟

تفاوت بین پشتیبانی اصلی و پشتیبانی گسترش یافته چیست؟

مایکروسافت دو سطح پشتیبانی به مشتریان خود ارائه می‌دهد: پشتیبانی اصلی و پشتیبانی گسترش یافته. هنگامی که یک سیستم‌عامل ویندوزی برای اولین بار منتشر می‌شود، مایکروسافت به مدت پنج سال پشتیبانی اصلی برای آن ارائه می‌دهد و در طی این مدت سیستم‌عامل یاد شده تمام آپدیت‌های امنیتی را دریافت کرده و کاربران می‌توانند به صورت رایگان از پشتیبانی تلفنی یا چت تحت وب نیز بهره ببرند. علاوه بر این، در طی پنج سال یاد شده به‌روزرسانی‌هایی برای رفع مشکلات سیستم‌عامل که به مسائل امنیتی مرتبط نیست، ارائه خواهد شد.

پس از پایان یافتن پشتیبانی اصلی، سیستم‌عامل وارد مرحله‌ی پشتیبانی گسترش یافته خواهد شد و این سطح از پشتیبانی نیز به مدت پنج سال ادامه خواهد داشت. در طی پنج سال دوم، سیستم‌عامل مورد نظر همچنان به‌روزرسانی‌های امنیتی را دریافت خواهد کرد؛ اما کاربران برای استفاده از پشتیبانی تلفنی یا پشتیبانی با چت تحت وب مایکروسافت باید مبلغی را پرداخت کنند. کسب‌وکارهای مختلف می‌توانند با پرداخت هزینه‌های لازم به مایکروسافت در طی پنج سال دوم نیز آپدیت‌های مربوط به رفع مشکلات سیستم‌عامل را همچنان دریافت کنند.

در هر دو دوره‌ی پشتیبانی اصلی و پشتیبانی گسترش یافته، آپدیت‌های امنیتی به صورت رایگان ارائه می‌شوند. بنابراین اگرچه ویندوز ۷ هم اکنون در مرحله‌ی پشتیبانی گسترش یافته قرار دارد؛ اما این سیستم‌عامل همچنان آپدیت‌های امنیتی را دریافت می‌کند و به همین دلیل جای نگرانی از بابت امنیت در آن وجود ندارد. در واقع ویندوز ۷ تا پایان یافتن ۵ سال پشتیبانی گسترش یافته، به صورت رایگان تمامی به‌روزرسانی‌های امنیتی را دریافت خواهد کرد. اگر شما هم از کاربران ویندوز ۷ هستید، برای دریافت آپدیت‌های امنیتی کافیست دریافت به‌روزرسانی‌ها را در سیستم‌عامل خود در حالت فعال قرار دهید تا بدین طریق سیستم‌ شما در برابر بدافزارها و باج‌افزارهایی چون WannaCry محافظت شود.

شما باید جدیدترین سرویس‌پک ویندوز را داشته باشید (یا آن را به‌روزرسانی کنید)

اگرچه آپدیت‌های امنیتی در طی مدت پشتیبانی اصلی و گسترش یافته در کل تا ۱۰ سال برای سیستم‌عامل‌های ویندوزی ارائه می‌شود اما کاربران باید توجه داشته باشند که جدیدترین سرویس‌پک ویندوز را بر روی رایانه‌ی خود نصب کرده باشند تا بدین طریق سیستم‌عامل مورد اشاره همچنان پایدار و واجد شرایط دریافت آپدیت‌ها باشد. البته برای نصب سرویس‌پک جدید نیاز نیست عجول باشید.

در واقع مایکروسافت برای نصب جدیدترین سرویس‌پک ارائه شده برای هر نسخه از ویندوز ۲۴ ماه فرصت در اختیار کاربران قرار می‌دهد که در طی این مدت افراد می‌توانند نسبت به به‌روزرسانی سرویس‌پک اقدام کنند. بنابراین هنگامی که سرویس‌پک ۱ ویندوز ۷ منتشر شده، مایکروسافت نسخه‌ی اصلی و نسخه‌های سرویس‌پک ۱ این سیستم‌عامل را با آپدیت‌های امنیتی دوساله، به‌روزرسانی کرده است. پس از پایان یافتن این دوره، نسخه‌ی اصلی ویندوز ۷ دیگر آپدیت‌های امنیتی جدید را دریافت نخواهد کرد. هم‌اکنون که این مطلب را می‌خوانید، اگر سرویس‌پک ۱ ویندوز ۷ را نصب کرده‌ باشید این سیستم‌عامل همچنان آپدیت‌های امنیتی را دریافت می‌کند.

 

برای دریافت آپدیت‌های امنیتی در ویندوز ۱۰ شما حتما باید به‌روزرسانی‌های اصلی این سیستم‌عامل از جمله آپدیت Creators را نصب کنید. مایکروسافت پشتیبانی از تمام نسخه‌های ویندوز ۱۰ را برای همیشه ادامه نخواهد داد. هر به‌روزرسانی بزرگ ارائه شده برای این سیستم‌عامل از جمله آپدیت ماه نوامبر، آپدیت سالانه (Anniversary) و آپدیت سازندگان (Creators) تا دو سال آینده آپدیت‌های امنیتی را دریافت خواهند کرد. با این روش کسب‌وکارهای مختلفی که از سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ استفاده می‌کنند، زمان کافی برای ارتقای رایانه‌های خود در اختیار خواهند داشت.

مایکروسافت اعلام کرده که نسخه‌ی اولیه‌ی ویندوز ۱۰ با شناسه‌ی ۱۵۰۷ از ماه می سال ۲۰۱۷ به بعد به‌روزرسانی‌های جدید امنیتی را دریافت نخواهد کرد.

اگر مدت پشتیبانی اصلی و پشتیبانی گسترش یافته‌ی ویندوز پایان یابد چه خواهد شد؟

برای بسیاری از کاربران پس اتمام دوره‌ی ۱۰ ساله‌ی دو سطح پشیبانی اصلی و گسترش یافته، پشتیبانی از سیستم‌عامل آن‌ها برای همیشه پایان خواهد یافت. بدین ترتیب این دسته از کاربران هیچ به‌روزرسانی امنیتی جدیدی برای ویندوز خود دریافت نخواهند کرد.

در هرحال روش‌هایی برای ادامه یافتن روند دریافت آپدیت‌ها وجود دارد. مایکروسافت یک برنامه‌ی پشتیبانی سفارشی برای سازمان‌ها در نظر گرفته که با استفاده از آن شرکت‌های مختلف می‌توانند حتی برای نسخه‌های منقضی شده‌ی ویندوز، همچنان آپدیت‌های جدیدی دریافت کنند. در واقع مایکروسافت برای این دسته از سازمان‌ها آپدیت‌های خاصی را ارائه می‌دهد. جالب است بدانید هم‌اکنون برخی از سازمان‌ها که همچنان از ویندوز اکس‌پی استفاده می‌کنند با پرداخت مبلفی به شرکت مایکروسافت، همچنان از به‌روزرسانی‌های جدید این سیستم‌عامل بهره می‌برند. اما شما به عنوان یک کاربر معمولی نمی‌توانید به این آپدیت‌ها دسترسی داشته باشید. فقط در صورتی که شما در یک سازمان با وضعیت مالی بسیار خوب حضور داشته باشید، می‌توانید با پرداخت هزینه‌ به مایکروسافت همچنان آپدیت‌های جدیدی برای ویندوز قدیمی خود از جمله ویندوز ایکس‌پی دریافت کنید. هدف بلندمدت مایکروسافت از طرح‌های ارائه شده برای پشتیبانی از نسخه‌های ویندوز این است که سازمان‌ها و افراد را تشویق کند تا دست از ویندوز اکس‌پی کشیده و این نسخه‌های جدیدتر سیستم‌عامل دسکتاپی ویندوز استفاده کنند.

لازم به ذکر است که مایکروسافت در برخی از مواقع و برای رفع مشکلات بسیار بزرگ امنیتی، به‌روزرسانی‌هایی را به صورت عمومی برای نسخه‌های قدیمی ویندوز ارائه می‌کند. البته این اتفاق به ندرت رخ می‌دهد و هیچ تضمینی وجود ندارد که مایکروسافت با کشف مشکلات امنیتی جدی در نسخه‌های قدیمی ویندوز، حتما یک به‌روزرسانی جدید عمومی برای آن منتشر کرد. به عنوان مثال مایکروسافت برای جلوگیری از آلوده شدن رایانه‌های مجهز به ویندوز اکس‌پی، ویندوز ۸ و ویندوز سرور ۲۰۰۳ به باج‌افزار  WannaCry یک وصله‌ی امنیتی برای این سیستم‌عامل ارائه کرده است. این در حالی است که زمان پشتیبانی رسمی از این سه نسخه‌ی ویندوز قبلا پایان یافته است.

 

البته همانطور که گفته شد، مایکروسافت فقط زمانی اقدام به انتشار به‌روزرسانی امنیتی جدید برای نسخه‌های قدیمی ویندوز می‌کند که یک بدافزار به صورت گسترده در بین بسیاری از کاربران پخش شده باشد. افرادی که از نسخه‌های جدیدتر ویندوز استفاده می‌کنند و مدت پشتیبانی سیستم‌عامل آن‌ها هنوز تمام نشده، آپدیت‌های امنیت لازم را برای جلوگیری از آلوده شدن به بدافزارهای جدید به سرعت دریافت خواهند کرد. در واقع اگر از نسخه‌های جدید ویندوز استفاده می‌کنید پیش از اینکه یک بدافزار به صورت گسترده پخش شود، سیستم‌عامل شما در برابر آن محافظت خواهد شد.

پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز ۷، ویندوز ۸ و ویندوز ۱۰ چه زمانی پایان خواهد یافت؟

مایکروسافت همیشه تاریخ دقیق پایان یافتن دوره‌ی پشتیبانی از نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل ویندوز را اعلام می‌کند و در واقع شما می‌توانید این تاریخ‌ها را در وب‌سایت این کمپانی مشاهده کنید.

بنا به اعلام وب‌سایت مایکروسافت:

•           دوره‌ی پشتیبانی گسترش یافته‌ی ویندوز ۷ در تاریخ ۱۴ ژانویه‌ی ۲۰۲۰ (۲۴ دی‌ ماه ۱۳۹۸) پایان خواهد یافت و تا آن زمان به‌روزرسانی‌های امنیتی برای این سیستم‌عامل منتشر خواهد شد. البته برای دریافت آپدیت‌های جدید شما حتما باید سرویس‌پک ۱ را نصب کرده باشید.

•           دوره‌ی پشتیبانی گسترش یافته‌ی ویندوز ۸.۱ در تاریخ ۱۰ ژانویه‌ی ۲۰۲۳ (۲۰ دی ماه ۱۴۰۱) پایان خواهد یافت و تا آن زمان به‌روزرسانی‌های امنیتی برای این سیستم‌عامل منتشر خواهد شد. البته برای دریافت آپدیت‌های جدید شما حتما باید ویندوز ۸.۱ ار به‌روزرسانی کرده باشید؛ چراکه نسخه‌ی اولیه‌ی ویندوز ۸ شامل پشتیبانی نمی‌شود.

•           ویندوز ۱۰ تا تاریه ۱۴ اکتبر ۲۰۲۵ (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمامی آپدیت‌های امنیتی جدید را دریافت خواهد کرد. برای دریافت آپدیت‌های امنیتی جدید باید ویندوز ۱۰ خود را حتما به‌روزرسانی کرده باشید. در واقع باید اشاره کنیم که آپدیت‌های امنیتی تا سال ۲۰۲۵ فقط برای نسخه‌ی Creators ویندوز ۱۰ ارائه خواهد شد.

مایکروسافت می‌تواند دوره‌ی پشتیبانی از نسخه‌های مختلف ویندوز را افزایش دهد و تجربه نشان داده که این کمپانی گاها چنین کاری را انجام می‌دهد. اما در حال حاضر تاریخ‌های اشاره شده در بالا به صورت رسمی توسط مایکروسافت اعلام شده و هیچ تضمینی وجود ندارد که این شرکت پس از پایان یافتن دوره‌های تعیین شده، به‌روزرسانی‌های جدیدی برای این نسخه‌های ویندوز منتشر کند.

پشتیبانی گسترش یافته از نسخه‌های قدیمی‌تر از ویندوز ۷ در حال حاضر پایان یافته است و هیچ آپدیت امنیتی جدیدی برای این سیستم‌عامل‌های قدیمی ارائه نخواهد شد. دوره‌ی پشتیبانی گسترش یافته‌ی ویندوز ویستا در تاریخ ۱۱ آوریل ۲۰۱۱ پایان یافته که کمی بیش از ۱۰ سال از زمان عرضه‌ی نسخه‌ی اولیه‌ی آن است. پشتیبانی گسترش یافته‌ی ویندوز اکس‌پی نیز در تاریخ ۸ آوریل ۲۰۱۴ پایان یافته که دوازده و نیم سال پس از عرضه‌ی اولیه‌ی این سیستم‌عامل بوده است.

 

 

گوگل برای دومین سال پیاپی، ارزشمندترین برند جهان نام گرفت؛ اپل در رده دوم

موسسه تحلیلی Kantar Millward Brown اخیراً در گزارش تازه خود اعلام کرده که کمپانی گوگل برای دومین سال پیاپی، موفق به کنار زدن اپل شده و ارزشمندترین برند جهان نام گرفته است. اپل که از سال 2010 الی 2015 میلادی به مدت شش سال در رده نخست لیست ارزشمندترین برندها قرار داشت، امسال هم مثل سال گذشته در رده دوم جای گرفته است.

آمار تحلیلگران نشان می دهد که ارزش برند اپل طی سال گذشته میلادی، با رشدی 3 درصدی به 234.7 میلیارد دلار رسیده و در همین حال، رشد هفت درصدی گوگل سبب شده تا ارزش برندش تا 245.6 میلیون دلار افزایش یابد. دقیقا مشخص نیست که چه عامل یا عواملی سبب شده اپل طی دو سال گذشته، بازی را به گوگل ببازد اما شاید اصلی ترین فاکتور، عدم هیجان برای محصولات اخیر کمپانی باشد. یا شاید از طرف دیگر، مردم با دیدن پروژه اتومبیل های خودران و دیوایس هوم گوگل، علاقه بیشتری به کمپانی غول جستجوگر یافته اند.

موسسه تحلیلی Kantar Millward Brown اخیراً در گزارش تازه خود اعلام کرده که کمپانی گوگل برای دومین سال پیاپی، موفق به کنار زدن اپل شده و ارزشمندترین برند جهان نام گرفته است. اپل که از سال 2010 الی 2015 میلادی به مدت شش سال در رده نخست لیست ارزشمندترین برندها قرار داشت، امسال هم مثل سال گذشته در رده دوم جای گرفته است.

آمار تحلیلگران نشان می دهد که ارزش برند اپل طی سال گذشته میلادی، با رشدی 3 درصدی به 234.7 میلیارد دلار رسیده و در همین حال، رشد هفت درصدی گوگل سبب شده تا ارزش برندش تا 245.6 میلیون دلار افزایش یابد. دقیقا مشخص نیست که چه عامل یا عواملی سبب شده اپل طی دو سال گذشته، بازی را به گوگل ببازد اما شاید اصلی ترین فاکتور، عدم هیجان برای محصولات اخیر کمپانی باشد. یا شاید از طرف دیگر، مردم با دیدن پروژه اتومبیل های خودران و دیوایس هوم گوگل، علاقه بیشتری به کمپانی غول جستجوگر یافته اند.

www.netmork.com

 


لینک کانال تلگرام نتمارک: کلیک کنید

 

هر آنگونه که مایل هستید با ما در ارتباط باشید.

 

"ما همیشه پاسخگوی شما هستیم"

 

تلفن  تماس :              66371224(9821+)        یا          26100584(9821+)

 

فکس:                                    

بدون کلیک و فقط با بردن ماوس روی لینک در پاورپوینت به بدافزار آلوده می‌شوید!



آزمایشگاه امنیتی SentinelOne Labs به تازگی موفق به شناسایی تکنیکی شده است که هکرها برای ارسال بدافزارها از آن استفاده می‌کنند. در این تکنیک هکرها از طریق فایل‌های پاورپوینت و به دام انداختن کلیک‌های ماوس روی یک شی برای اجرای کدهای مخرب دلخواه خود روی سامانه‌های قربانیان استفاده کرده و در ادامه ماشین قربانی را مجبور می‌سازند تا بدافزارهای موردنظر آن‌ها را دانلود کند.

به‌کارگیری اسناد و فایل‌های آفیس به منظور توزیع بدافزارها سابقه‌ای بس طولانی دارد. در گذشته هکرها به وفور از از فایل‌های ورد و ماکروهای مخرب به منظور گسترش بدافزارها استفاده می‌کردند. تکنیکی که عمدتاً بر پایه روش‌های مهندسی اجتماعی کار می‌کند و قربانی را اغوا می‌کرد تا روی ماکروهای مخربی که درون یک سند قرار گرفته است کلیک کند. اما پژوهشگران آزمایشگاه فوق به تازگی کمپین‌هایی را مورد ارزیابی قرار داده‌اند که در آن‌ها از فایل‌های پاورپوینت و رخدادهای مرتبط با کلیک ماوس روی اشیا به منظور اجرای کدهای پاوشل استفاده می‌کند.
این فایل‌ها با اسامی همچون order.ppsx و invoice.ppsx نام‌گذاری شده و به شکل هرزنامه‌هایی با عنوان‌های رسید خرید یا تاییدیه برای قربانیان ارسال می‌شود. پژوهشگران امنیتی با بررسی فایل‌های پاورپوینت اطلاع پیدا کرده‌اند هنگامی که فایلی باز می‌شود پیغامی مبنی بر در «حال بارگذاری ... است، لطفا صبر کنید» در قالب یک لینک به کاربر نشان داده می‌شود. اگر کاربر نشانه‌گر ماوس خود را روی لینک ببرد و حتی روی لینک کلیک هم نکند کدهای پاورشل اجرا خواهد شد.مایکروسافت ویژگی امنیتی ویژه‌ای به نام مشاهده محافظت شده را برای همه اسناد، آفیس فعال کرده است. ویژگی‌ فوق که در حالت پیش فرض فعال است به کاربر هشدارهای امنیتی مختلفی را نشان می‌دهد. این هشدارها به ویژه زمانی که فایلی از بستر اینترنت دریافت شود نشان داده می‌شود.اگر کاربر روی دکمه فعال کردن و ویرایش یک سند کلیک کند، کدهای مخرب به‌طور خودکار اجرا می‌شوند و به دامنه‌ای با آدرس cccn.nl متصل می‌شوند. در ادامه یک فایل از این دامنه دانلود شده و روی سامانه قربانی اجرا می‌شود. این فایل بدافزاری خواهد بود که سیستم کاربر را آلوده خواهد ساخت. 
پژوهشگران با بررسی دقیق این حملات اطلاع پیدا کرده‌اند که دراین کمپین هکری سیستم‌های قربانیان به نسخه‌های پیشرفته‌تر و جدیدتری از بدافزارهای بانکی Zusy ،Tinba و Tiny Banker آلوده می‌شوند. کارشناسان امنیتی اعلام کرده‌اند که اگر کاربر یک سند پاورپوینت را در حالت مرورگر پاورپوینت مشاهده کند، این حمله با شکست روبرو خواهد شد.

www.netmork.com

 


لینک کانال تلگرام نتمارک: کلیک کنید

 

هر آنگونه که مایل هستید با ما در ارتباط باشید.

 

"ما همیشه پاسخگوی شما هستیم"

 

تلفن  تماس :              66371224(9821+)        یا          26100584(9821+)

 

فکس:                                     26100574

انتظار ها به پایان رسید؛ سرانجام Core I9 به همراه مادربردهای جدید گیگابایت عرضه شد.

گیگابایت یکی از تولید کنندگان برتر مادربرد و کارت گرافیک در طول برگزاری رویداد کامپیوتکس 2017 و همزمان با رونمایی اینتل از حرفه ای ترین پلتفرم خود(در ردۀ HTED)، از مادربردهای سری X299 خود جهت پشتیبانی از این پلتفرم رونمایی کرد. این مادربردها که بر پایه چیپست X299 تولید شده اند جزو پیشرفته‌ترین مادربردهای ارائه شده برای پردازنده های سری Intel® Core™ X هستند. گیگابایت که در سال گذشته از برند اختصاصی گیمینگ خود یعنی آئورس رونمایی کرد، اینبار نیز پرچمداران سری X299 خود را در قالب سری آئورس عرضه کرده است.

گیگابایت در سری آئورس به معرفی 3 مادربرد اقدام نموده است. مادربرد Aorus X299-GAMING 9 پرچمدار اصلی و حرفه ای ترین مادربرد ارائه شده از سوی گیگابایت می باشد و کامل ترین امکانات را برای کاربران حرفه ای فراهم می نماید. مادربرد حرفه ای دیگری که در لباس آئورس از سوی گیگابایت تولید شده است مادربرد X299-Gaming 7 می باشد که می توان این مدل را به عنوان جذابترین عضو خانوادۀ آئورس در این سری دانست، زیرا با ارائه حرفه ای ترین امکانات برای گیمرها و کاربران حرفه ای از نظر اقتصادی نیز به بهترین نحو برای کاربران بهینه شده است و یک نمونه بارز از تراز حرفۀ کارائی ، امکانات منحصربفرد و قیمت است. گیگابایت همیشه برای کاربران خود احترام ویژه ای قائل است به ویژه آنهایی که به دنبال مادربرد کاملا اقتصادی هستند، گیگابایت در سری آئورس این کاربران را فراموش نکرده و با تولید مادربرد Aorus X299-Gaming 3، اقتصادی ترین مادربرد سری آئورس را پیشنهاد می دهد که علاوه بر ارائه امکانات مناسب گیمینگ و حرفه ای از نظر اقتصادی تا حد بسیار زیادی بهینه شده است.

 ادامه مقاله:;کلیک کنید